VINTERSERVICE I DE KOLDE MÅNEDER

Vi er altid klar til at tilbyde vinterservice, når vi går ind i årets kolde måneder. Vi har mange års erfaring med både snerydning, glatførebekæmpelse og saltning, så uanset hvilken service du har brug for, kan vi løse opgaven. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Vinterservice i sne og slud

Når snefnuggene fyger, giver det både natur og by et smukt lag af hvidt pulver. Men det er ikke alt sammen positivt – det skaber også problemer med trafikken, gør det svært at gå på fortov, og kan i store mængder være til stor gene. Derfor udfører GP Anlæg vinterservice med fast serviceaftale, som skal sikre, at alting kører, som det skal – også i årets kolde måneder.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

24 timers beredskab og snerydning

Vejret er endnu ikke noget, vi kan styre, og derfor står vi klar alle døgnets 24 timer. På den måde sikrer vi, at der altid kan blive ryddet, uanset hvornår uheldet er ude. Når vi udfører vores vinterservice sørger vi for, at alle arealer bliver ryddet og derefter saltet for at holde dem fri for sne.

Vinterservice for foreninger og firmaer

Vi tegner i GP Anlæg faste serviceaftaler om vinterservice med både foreninger og virksomheder. Specielt bolig- og ejendomsforeninger kan blive hårdt ramt, når kulden og frosten bider og sneen daler. Hvis din virksomhed arbejder på et større areal, kan det også være meget relevant både at få ryddet og saltet.

Skal vi udføre vinterservice for dig?

Skal du, din forening eller din virksomhed have ryddet sne eller lavet glatførebekæmpelse, så er GP Anlæg klar til at hjælpe. Kontakt os via telefon eller mail og hør nærmere om vores geografiske områder. Så kan vi give dig et godt tilbud på vores vinterservice.

Snerydning, glatføre og mere

Hos GP Anlæg gør vi en dyd ud af at sætte kundens behov og ønsker i højsædet. Derfor fører vi altid vores arbejde helt til døren, præcist som vores kunder ønsker det. Der kan opstå mange problemer, når temperaturen falder, og vi kan løse de fleste af dem. Når du bestiller vinterservice hos os, kan du forvente, at vi blandt andet udfører følgende:

  • Glatførebekæmpelse
  • Snerydning og fejning
  • Saltning
  • Grusning
  • Fjernelse af istapper