GP Anlæg hjælper med dit nye haveanlæg!

KOMPLETTE HAVEANLÆG AF HØJ KVALITET

Vi står klar til at hjælpe dig med dit nye haveanlæg. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan løse netop det, du står og har brug for i forbindelse med din have. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Eksperter i haveanlæg

I GP Anlæg har vi gennem mange år specialiseret os i både konstruktion og renovering af komplette haveanlæg. Derfor står vi med glæde til rådighed for dig, når det bliver tid til lidt fornyelse i din have.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Skal du have anlagt ny have?

Moderne teknikker til haveanlæg

Vores professionelle anlægsgartnere er udstyret med det bedste værktøj, og råder over alle de forskellige maskiner, branchen har at tilbyde. Vi anvender samtidig de nyeste anlægsteknikker. Dette sikrer dig et optimalt kvalitetsprodukt på så kort tid som muligt – med 100% garanti på det udførte arbejde.

Vi anlægger have efter dine ønsker

Vi lytter i GP Anlæg altid til vores kunders ønsker og behov. Det er dem, der vil have deres drømmehave – og kun i samarbejde med kunden kan vi gøre drømmen til virkelighed. Vores anlægsgartnere har stor erfaring med alle former for haveanlæg, og du er derfor sikret intet mindre end den højeste kvalitet. Når du vælger GP Anlæg følger vi altid opgaven til fuldførelse fra start til slut.

Alle vores opgaver bliver udført efter skriftlig aftale og med 100% garanti på det udførte arbejde.

Et lækkert haveanlæg kan være livsbekræftende om sommeren

Skal vi lave dit haveanlæg?

Hvis du leder efter anlægsgartnere til dit haveanlæg, så er GP Anlæg klar til at påtage os opgaven. Giv os et opkald eller kontakt os via mail, hvor du kort beskriver din opgave og sender os dine kontaktoplysninger, så vi kan vende tilbage med et tilbud på dit kommende haveanlæg.

Vi anlægger alle dele af haven - også indkørslen

Fra planlægning til udførelse

Vi sikrer dig altid en pris, som kan konkurrere med de bedste, på alle materialerne til dit nye haveanlæg. Med vores mange års erfaring har vi kompetencerne til at stå for alt arbejdet – fra tegning af haveplanen til selve udførelsen af projektet. Du skal blot læne dig tilbage og se dit nye haveanlæg tage form.

Har du et stort ønske om brosten i dit nye haveanlæg? Læs mere om brolægning i Roskilde og omegn.