FÅ DEN BEDSTE PRIS PÅ TRÆTERRASSER

Skal du have lavet ny træterrasse, så er vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og kan anlægge alle former for træterrasser i mange forskellige træsorter, fra mahogni til komposit. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Få en god træterrasse pris hos os

Hos GP Anlæg forstår vi, at det kan være dyrt at få bygget en ny træterrasse. Derfor tilbyder vi en god træterrasse pris, som kan konkurrere med andre priser på markedet. Det betyder, at vores kunder ikke behøver at bliver ruineret for at få bygget den træterrasse, de fortjener.

Og det er netop den, vi bygger – vi sætter altid kunden i højsædet og lytter til deres ønsker og behov, så vi kan bygge lige præcis den terrasse, de drømmer om. Vores tømrere har mange års erfaring, stor ekspertise og et stort fokus på kvalitet.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Vi laver træterrasser i alle former

Her i GP Anlæg gør vi meget ud af at følge alle projekter til dørs med stor omhyggelighed, for at sikre den højest mulige kvalitet. Og det er uanset træterrassens form. Vores erfarne tømrere kan lave træterrasser i flere dæk, med eller uden trapper eller i hvilken som helst form, kunden måtte ønske. Og uanset hvad, så får du en god træterrasse pris hos os.

Alle GP Anlægs opgaver udføres efter skriftlig aftale og med 100 procents garanti på det udførte arbejde.

Træterrasser i alle træsorter

Når vi bygger træterrasser, bruger vi alle de nyeste teknikker og metoder, for at spare så meget tid og øge kvaliteten så meget som muligt. Vi er også i stand til at bygge træterrasserne i alle egnede typer træ. Hvis kunden har specielle præferencer i forhold til materialer, bruger vi dem – ellers kan vi rådgive og komme med forslag. Vi bygger blandt andet træterrasser i:

  • Egetræ
  • Gran
  • Mahogni
  • Teak
  • Fyr
  • Ipé
  • Komposit (Plastiktræ)

Hvis det ønskes, kan vi også lave vedligeholdelsesfrie terrasser.

Skal vi give dig en god træterrasse pris?

Skal du have lavet en ny træterrasse til din have, så er vores tømrere og håndværkere klar til at give dig en god pris på en ny træterrasse. Ring til vores nummer eller send os en mail med dine kontaktoplysninger og evt. en kort beskrivelse af opgaven – så får vi givet dig et godt tilbud.