EKSPERTER I BROLÆGNING OG FLISEARBEJDE

Vi står klar til at være behjælpelige, hvis du skal have udført brolægning i haven. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan lave lige netop det arbejde, du står og har brug for i forbindelse med din have, om det så er anlæg af indkørsel eller blomsterbede. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Højkvalitets brolægning

Hos GP Anlæg sætter vi kunden i højsædet og lytter til dine ønsker og behov, når vi udfører brolægning for dig. Vi har mange års erfaring med at lægge fliser og udføre brolægning, og vi har derfor stor ekspertise på området. Vores medarbejdere er desuden meget kvalitetsbevidste, så du kan altid regne med at arbejdet udføres så godt som overhovedet muligt. Med GP Anlæg får du ikke halve løsninger.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Vores brolæggere følger opgaven til dørs

Du har måske hørt historier om andre brolæggere, som starter på et projekt, men ikke holder fast. Måske stopper de halvvejs, eller måske holder de en lang pause i arbejdet – og imens står du tilbage med et rodet haveanlæg. I GP Anlæg følger vi ethvert projekt til dørs med stor omhyggelighed, og du er derfor sikret et godt resultat. Vi tager os af alle brolægningsopgaver, uanset opgavens omfang – stort eller småt, så kan GP Anlæg ordne det.

Alle opgaver udføres efter skriftlig aftale med kunden og med 100 procents garanti på det udførte arbejde.

Vi udfører al brolægning

Hvad skal du have brolagt? En ny indkørsel? En sti igennem haven? Måske nogle nye blomsterbede? I GP Anlæg kan vi udføre alle disse brolægningsopgaver og meget mere – og vi arbejder både for private og erhverv i og omkring Karlslunde. Her er et par eksempler på, hvilke opgaver vi kan udføre for dig:

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Stier
  • Fortov
  • Kantsten
  • Støttemure
  • Trapper
  • Bede
  • Blomsterkasser

Skal vi være dine nye brolæggere?

Hvis du vil have dele af din have brolagt, så er vi i GP Anlæg klar til at hjælpe dig. Ring til os eller send os en mail med en beskrivelse af din opgave – så kan vi sende dig et godt, uforpligtende tilbud.

Erfaring med alle typer sten

I GP Anlæg kan vi udføre dit brolægningsarbejde med alle de gængse materialer, som normalt bruges til flisearbejde og brolægning. Vi arbejder derfor med både granit/natursten, beton og sandsten.

Læs mere om brolægning i Roskilde og omegn.