EKSPERTER I BROLÆGNING OG FLISEARBEJDE

Vi står klar til at være behjælpelige, hvis du skal have udført brolægning i haven. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan lave lige netop det arbejde, du står og har brug for i forbindelse med din have. Det gælder både anlæg af indkørsel, blomsterbede med mere. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Højkvalitets brolægning

Hos GP Anlæg sætter vi kunden i højsædet, og lytter til dine ønsker og behov, når vi udfører brolægning for dig. Vi har mange års erfaring med at lægge fliser og udføre brolægning, og vi har derfor stor ekspertise på området. Vores medarbejdere er desuden meget kvalitetsbevidste, så du kan altid regne med at arbejdet udføres så godt som overhovedet muligt. Med GP Anlæg får du ingen halve løsninger, vi udfører altid brolægning i høj kvalitet.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Vores brolæggere følger opgaven til dørs

Du har måske hørt historier om brolæggere, som starter på et projekt, men ikke holder fast. Måske stopper de halvvejs, eller måske holder de en lang pause i arbejdet – og imens står du tilbage med et rodet haveanlæg. I GP Anlæg følger vi ethvert projekt til dørs med stor omhyggelighed, og du er derfor sikret et godt resultat. Vi tager os af alle brolægningsopgaver, uanset opgavens omfang – stort eller småt, så kan GP Anlæg ordne det.

Alle opgaver udføres efter skriftlig aftale med kunden og med 100% garanti på det udførte arbejde.

Vi udfører al brolægning

Hvad skal du have brolagt? En ny indkørsel? En sti igennem haven? Måske nogle nye blomsterbede? I GP Anlæg kan vi udføre alle disse brolægningsopgaver og meget mere – og vi arbejder både for private og erhverv i og omkring Karlslunde. Her er et par eksempler på, hvilke opgaver vi kan udføre for dig:

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Stier
  • Fortov
  • Kantsten
  • Støttemure
  • Trapper
  • Bede
  • Blomsterkasser

Skal vi være dine nye brolæggere?

Hvis du skal have udført brolægning i din have, så er GP Anlæg klar til at hjælpe dig. Ring til os eller send os en mail med en beskrivelse af din opgave – så sender vi dig et godt og uforpligtende tilbud.

Erfaring med alle typer sten

I GP Anlæg kan vi udføre dit brolægningsarbejde med alle de gængse materialer, som normalt bruges til flisearbejde og brolægning. Vi arbejder både med granit/natursten, beton og sandsten.

Læs mere om brolægning i Roskilde og omegn.