Vi klarer din opgave!

Er haven ved at vokse fra dig, eller skal du til at anlægge ny have? Vi kan hjælpe dig med, at få lige præcis den type have du ønsker, hvad enten det skal være den blomstrende og romantiske have, den økologiske nyttehave eller måske familiehaven, der er nem at holde og perfekt til leg. Vi udfører også alt i brolægning og kan således etablere terrasser, havestier og anden stenbelægning, så du er klar til sommersæsonen.

GP Anlæg udfører anlæg, pleje og vedligehold af alle slags udemiljøer for offentlige og private kunder. Vi udfører både enkeltstående opgaver og indgår faste aftaler om løbende pleje og vedligehold, som sikrer præsentable omgivelser året rundt.

Vores arbejdsopgaver inkluderer blandt andet:

  • Anlæg af haver, gårdhaver, parker samt naturområder
  • Pleje og vedligehold
  • Klargøring til forår/efterår
  • Brolægning af terrasser, stier og indkørsler samt asfaltering
  • Hække/hegn, trapper, støttemure og graveopgaver

Ærlig og professionel behandling
Vi varetager gerne hele processen fra haveplan til anlæg af haven. Det eneste du behøver at foretage dig, er at glæde dig til din nye have! Vi udarbejder altid et uforpligtende skriftligt tilbud med specifikation af ydelse, tidsplan og pris på baggrund af en grundig gennemgang af opgaven.

Hos GP Anlæg har vi fokus på samarbejde, tillid og fleksibilitet. En god dialog udgør det bedste grundlag for at levere den optimale løsning og kundeservice. Og finder du ud af undervejs, at noget skal ændres eller tilføjes, finder vi også en løsning på det.