GRUS OG STEN

Køb materialer til dine haveprojekter

Hvis du skal i gang med et haveprojekt, og har brug for materialer, kan du købe dem hos GP Anlæg.

Vi har en plads, hvorfra vi sælger forskellige typer grus og sten, som kan bruges ved anlæg af indkørsler. Vi sælger også muldjord til at så græs med mere.

At handle grus, sten og jord hos os er både nemt og smertefrit. Vi står for at læsse materialerne på din trailer. Det eneste du skal gøre, er at møde op med din trailer, så klarer vi resten. 

Der kan betales med mobilepay, kontanter eller dankort. Læs punkterne nedenunder og se, hvor let det er at handle hos GP Anlæg!

  • Ring til os og aftal en tid, hvor du kan komme forbi
  • Vi laver udelukkende trailersalg, så husk at tage en trailer med
  • Vi har en betalingsautomat på pladsen, der tager alle kort. Det er også muligt at betale med mobilepay eller kontanter
  • Billige og utroligt konkurrencedygtige priser – se blot nedenfor

Vi har ingen faste åbningstider, men ring eller skriv endelig til os og lad os sammen aftale en tid, hvor du kan afhente materialerne.

Hvilke typer grus sælger vi?

Som udgangspunkt sælger vi tre forskellige typer grus og jord, som ofte anvendes i forbindelse med anlæg af nye haver. Se herunder hvilke tre det er, og hvad de typisk bruges til.

Stabilgrus, 0-32 mm
Denne type grus bruger man typisk som underlag ved anlæg af f.eks. indkørsler, hvor man forventer, at der skal køre tungere trafik, såsom biler og andre tunge køretøjer eller redskaber.

300 kr. pr. m3

Afretningsgrus, 0,8
Afretningsgrus anvendes hyppigst som underlag til belægning i hele haven, oftest under fliser og sten. Det kan også bruges som underlag til betonsten og lignende. Afretningsgrus anvendes også som afretningslag i indkørslen, under terrassen eller på gangarealer.

300 kr. pr. m3

Harpet muldjord
Harpet muldjord er en form for ren jord, som har været under en forarbejdningsproces, hvor små sten og klumper fjernes. Jorden bruges typisk til at så græs, bede eller generel plantning i haven, og kan også bruges til udlægning og planering for at opnå niveaufri adgang ved haveprojekter.

335 kr. pr. m3