GP Anlæg hjælper med dit nye haveanlæg!

Lægning af rullegræs i Roskilde & omegn

Vi står klar til at hjælpe dig med lægning af rullegræs. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan lægge rullegræs for dig, uanset om det drejer sig om et stort eller lille areal. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Vi hjælper med lægning af rullegræs

Det behøver ikke være besværligt at anlægge en flot og lækker græsplæne i din have. I stedet for at så en ny græsplæne og vente på, at det hele spirer, kan du gøre brug af rullegræs. I GP Anlæg hjælper vi med lægning af rullegræs i Roskilde og omegn for både private og erhverv.

Uanset om du ønsker at få lagt en flot græsplæne i haven, eller du skal bruge rullegræsset til at anlægge en boldbane på institutionen eller i foreningen, så kan vores erfarne anlægsgartnere hjælpe med lægning af rullegræs. Med GP Anlæg får du hurtig og effektiv service til en god pris.

Fordele ved at lægge rullegræs

Med tiden er det blevet mere og mere moderne at få anlagt rullegræs. Mange private boligejere lægger rullegræs i deres haver, men mange offentlige institutioner og private virksomheder er også begyndt at få øjnene op for fordelene ved rullegræs.

Der er en række fordele ved at vælge rullegræs frem for almindeligt græs. Bl.a. kan nævnes:

  • Med lægning af rullegræs er din græsplæne hurtigt klar til brug. Du behøver ikke vente på, at græsset skal gro.
  • En almindelig græsplæne kræver meget vedligehold i starten, specielt hvis den skal gøres pæn. Med rullegræs får du en flot, ensartet overflade lige fra start, fri for ukrudt og mos.
  • I modsætning til almindeligt græs, kan rullegræsset betrædes næsten lige så snart, det er blevet lagt – dog kan det være en god idé at lade det hvile i en uge eller to.

Skal vi stå for lægningen af dit rullegræs?

Hvis du har brug for hjælp til lægning af rullegræs i din have eller på din ejendom, så er GP Anlæg klar til at påtage os opgaven. Ring til os eller skriv en mail med en kort beskrivelse af opgaven. Så vender vi snart tilbage med et godt og uforpligtende tilbud.

Vi står for lægning af rullegræs fra A til Z

I GP Anlæg lægger vi rullegræs efter alle kunstens regler, og vi sørger altid for, at gøre det efter dine ønsker og behov. Vi hjælper med at klargøre jorden og underlaget, så rullegræsset får de bedste forudsætninger for at gro, og bliver holdt både jævnt og plant.

Vores anlægsgartnere sørger desuden for, at du får vejledning i, hvordan du skal pleje dit nye græs, når vi er færdige med lægningen af rullegræsset. Korrekt og ordentlig pleje er nemlig utrolig vigtigt for at bibeholde en god og holdbar græsplæne.