INSPIRATION OG HJÆLP TIL HAVEPLAN

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at lave en haveplan. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan lave en haveplan, som passer til det, du står og har brug for i forbindelse med din have. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Få rådgivning til din nye haveplan

Er det blevet tid til at anlægge en ny have? Trænger din gamle have til en ansigtsløftning i form af en ny indretning, en ny terrasse eller græsplæne? Måske er dine træer og buske blevet så store og uhåndterlige, at du helst bare vil have dem fældet og erstattet af nogle nye?

Hvis du skal have lagt ny haveplan, så tag GP Anlæg med på råd og få en smuk have, der både forøger værdien af dit hus, og skaber stor glæde i hverdagen.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Planlæg din have korrekt

Rådgivningen du får af vores erfarne anlægsgartnere sikrer, at du foretager det rigtige plantevalg. Man skal altid være opmærksom på beplantningen i sin have. Hvorfor? Fordi der er rigtig mange penge at spare – også i mange år frem – ved at vælge planter, som passer til både vækstforholdene og havens størrelse.

Vi laver alle typer haveplaner

Kunden er altid i højsædet hos GP Anlæg, og vores mission er at hjælpe dig med at få netop den type have, som opfylder dine ønsker og behov. Det kan være alt fra:

  • Den nemme have
  • Den romantiske have
  • Familiehaven
  • Gårdhaven
  • Den økologiske have
  • Den parklignende have

Hvilken have passer bedst til dig?

Skal vi hjælpe med din haveplan?

Går du og planlægger ny have, men føler, at du har brug for hjælp, så tilbyder vi vores rådgivning. Vi hjælper dig med at tegne din egen haveplan, og giver dig gode råd til haven – og så kan vi udføre selve arbejdet, hvis det ønskes. Ring til os eller send os en mail, så vi kan starte en god dialog om planlægningen af din have.

Står også for udførelsen

Ud over at yde hjælp og rådgivning til selve planlægning af haven, er vores anlægsgartnere også i stand til at stå for selve udførelsen af arbejdet. Hvis kunden ønsker det, kan vi varetage hele processen fra haveplan til anlæg af haven. Det eneste du skal gøre, er at glæde dig til at se, opleve og nyde din nye have.