VI HJÆLPER MED OPSÆTNING AF HEGN

Vi er altid klar til at hjælpe dig med opsætning af hegn. Uanset hvor højt eller langt du ønsker dit nye hegn skal være, så kan vi med vores mange års erfaring løse opgaven med garanti om høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Vi tager os af opsætning af hegn

Hegnet er en essentiel del af det gode haveanlæg. Måske vil man gerne skabe lidt privatliv i haven, eller sørge for en smule skygge. Hvis du går med sådanne tanker, så lad GP Anlæg hjælpe dig med opsætning af dit nye hegn. Vores tømrere har mange års erfaring inden for området, hvilket garanterer intet mindre end et hegn af den højeste kvalitet.

Vi dækker hele Sjælland. Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Hegnsopsætning uanset størrelse

Uanset hvad følger vi i GP ANLÆG altid vores projekter til dørs. For os er kundens egne ønsker og behov alfa og omega, så vi tager altid en snak med kunden om forhåbninger, inden vi går i gang. Om vi skal lave opsætning af hegn på 3 meter eller 10 meter, betyder ikke noget – vi kan opsætte hegn af alle længder og højder.

Vores opgaver bliver udført efter skriftlig aftale med kunden, og vi giver 100% garanti på alt vores udførte arbejde.

Opsætning af hegn til en god pris

I GP Anlæg er vi specialister inden for opsætning af hegn. Derfor kan vi altid sikre vores kunder en god, konkurrencedygtig pris på opsætning af nyt hegn. Prisen afhænger af forskellige faktorer – hvor langt hegnet skal være, hvor højt, hvilket materialer og så videre, men bare rolig – vi sørger altid for at give kunderne en fair pris.

Skal vi hjælpe med opsætning af hegn?

Hvis du føler, at det er på tide at få sat nyt hegn op i din have, så sidder vi klar til at påtage os opgaven. Vil du have os til at håndtere opsætning af hegn for dig, så ring os op eller skriv en mail med dine kontaktoplysninger. Så vender vi tilbage til dig med et rigtig godt og uforpligtende tilbud.

Hjælp til både plan og opsætning

Hvor meget vi skal være inde over planlægningen af dit næste hegn, er helt op til dig. Nogle kunder har selv en god idé om, hvor de vil have deres hegn stående, mens andre gerne vil rådgives – og det gør vi gerne. Det er altså op til dig, om vi kun skal stå for opsætningen af dit hegn eller stå for hele projektet.