ANLÆGSGARTNER I Køge OG OMEGN

Leder du efter en anlægsgartner i Køge eller langs Køge Bugt? Så er det os, du skal kontakte. I GP Anlæg står vores professionelle anlægsgartnere altid klar til at hjælpe dig med alle former for anlægsarbejde, fra hegnsopsætning til brolægning og anlæggelse af haveanlæg. Med vores mange års erfaring kan vi løse netop den opgave, du står med. Vil du høre mere? Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål. 

Anlægsgartner i Køge og omegn med fokus på kvalitet og service

Skal du have lavet nyt haveanlæg? Anlagt ny indkørsel? Opsat hegn eller støttemur? Hvis svaret er ja, så står vi klar til at hjælpe. I GP Anlæg har vi mange års erfaring som anlægsgartner i Køge og omegn, og vi kan derfor give dig et godt tilbud uanset hvilken type opgave, du skal have lavet.

Skal du have anlagt ny have?

Vi er din anlægsgartner langs Køge Bugt

Fra vores kontor i Karlslunde kører vi ud langs hele Køge Bugt. Uanset om du har brug for en anlægsgartner i Køge, Solrød Strand, Greve, Karlslunde eller Hundige, kører vi gerne ud og får en snak med dig om, hvad du gerne vil have lavet. Vi udfører altid vores arbejde i samarbejde med kunden, og vi rådgiver dig løbende om, hvordan vi mener, vi bedst opfylder ønsker og behov.

Anlægsarbejde udføres hurtigt og effektivt

Når du vælger os som din anlægsgartner, medbringer vi altid kvalitet og effektivitet. Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknikker indenfor faget, og bestræber os på at holde os ajour med den nyeste teknologi. Vi råder selvfølgelig også over alle de forskellige maskiner som anvendes i branchen. På den måde kan vi garantere dig et kvalitetsprodukt på så kort tid som muligt – og vi ser det som en selvfølge, at der er 100% garanti på det udførte arbejde.

Alle vores opgaver udføres efter skriftlig aftale, så du kan være sikker på, præcis hvad du får hos os.

Et lækkert haveanlæg kan være livsbekræftende om sommeren

Skal du bruge en anlægsgartner i Køge?

Hvis du har brug for en anlægsgartner i Køge og omegn, så er vi klar til at påtage os opgaven. Giv os et ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular med en opgavebeskrivelse – så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Vi anlægger alle dele af haven - også indkørslen

Vi kan varetage hele processen

Vores professionelle anlægsgartnere i Køge og omegn har ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig igennem hele processen, hvis du ønsker det – fra rådgivningen og haveplanlægningen til den sidste sten er lagt i dit nye haveanlæg. Hvis du allerede selv har lavet en haveplan og har en klar idé om, hvordan din drømmehave ser ud – så følger vi selvfølgelig din plan, og rådgiver dig, hvis der er dele af din plan, du bør være særligt opmærksom på.