Tips til vedligeholdelse af haver

Har du en have, som har brug for god gammeldags vedligeholdelse, men du ved ikke, hvor du skal starte? Det kan hurtigt blive et stort projekt, og derfor kan du her læse om tips til vedligeholdelse af haver. Uanset om du har en lille eller stor have eller om du er privat, virksomhed eller forening, så er dette indlæg relevant for dig.

Motivation

Er du gået træt i at vedligeholde din have derhjemme? For mange haveejere er dette helt normalt. Nogle elsker at pleje haven, og nogle gør ikke. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis man har undgået det i et par måneder. Denne holdning kan dog hurtigt ændres, hvis du sætter dig for det.

Størrelse har ofte en betydning

Vi kender alle sammen følelsen af, at noget har et for stort omfang og derfor kan det virke uoverskueligt. Til tider kan kedelige projekter også ligge til grund for mangel på motivation. Er din have en simpel græsplæne, som du ikke gider at vedligeholde, eller mangler der bare nogle farver og sjov? Så kan det være, at du skal starte et lille nyt projekt og på den måde blive motiveret?

Nyt projekt i din have

Et nyt haveprojekt kan øge din motivation for at vedligeholde din have. Det behøver ikke være et stort og omfattende projekt. Et haveprojekt kan have forskellige størrelser. Det kan være, at nye blomsterbede eller nye buske kan øge din motivation. Det kan også være, at du bare har brug for hjælp til at vedligeholde haven?

Vedligeholdelse: Gør det selv

Motivationen og engagement er to vigtige nøgleord for alle handlinger. Hvis det at vedligeholde din have hverken er motiverende eller engagerende for dig, bør du overveje at kontakte os i GP Anlæg. Hvis du vælger at vedligeholde din have selv, så er det godt klaret! Det er ikke mange, som kan få tid til det eller overskue det.

Sådan vedligeholder du din have

Der er et par vigtige ting, som du skal have styr på, hvis du vil gøre det selv:

 • Få et overblik over din have og hvad du skal vedligeholde
 • Lav et skema som viser, hvornår du skal pleje diverse planter og elementer i haven
 • Planlæg dine havedage (Løbende vedligeholdelse er bedst for din have)
 • Spring ikke én havedag over (Ellers ryk det til en anden dag)

Dette er den bedste måde, hvorpå du kan have en smuk og vedligeholdt have.

Vedligeholdelse: Få hjælp

Hvis du ikke kan finde motivationen, så burde du overveje at få en professionel til at vedligeholde haven. Det er helt klart den nemmeste vej til en flot og vedligeholdt have. Der er mange forskellige anlægsgartnere i branchen, men det er ikke alle, som er professionelle og erfarne.

Professionel vedligeholdelse af haver

Hos GP Anlæg er vi eksperter i pleje og vedligeholdelse af haver og vi vil med glæde hjælpe dig. Vi tilbyder løsninger, som er specifikt tilpasset kundens behov. Vi er eksperter i pleje af grønne områder, både for private og større boligforeninger, og når det gælder mindre og større arealer. Vi ser det som en nødvendighed og glæde at pleje haven, så hold dig ikke tilbage og kontakt os gerne.

Altid kunden først

Det er vigtigt at lytte til kunden. Hos GP Anlæg, er kundens ønsker og behov altid første prioritet. Om du er privatkunde eller erhvervskunde, så er vi klar til at hjælpe. Vi kan også komme med rådgivning og tips til jeres haveanlæg og eventuelle forbedringer.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen og det gør os både kvalitetsbevidste og serviceminded. Vi har gennem årene haft en del forskellige opgaver mellem hænderne og derfor kan vi med sikkerhed også vedligeholde jeres have. Har I brug for en komplet sæsonaftale eller skal I bare have besøg af en gartner én gang? Begge dele er muligt, hvis I vælger os som jeres gartner.

Vi kan stå for plejningen af jeres grønne områder året rundt inkl. vinter. Dette er nogle af de opgaver, som vi kan udføre for jer.

 • Løbende vedligeholdelse efter aftale
 • Hækplantning
 • Klipning af hæk
 • Græsslåning inkl. Græspleje
 • Træfældning
 • Fejning og renholdelse
 • Med mere

Husk dette

Det er vigtigt at vælge den rette samarbejdspartner. Det er ikke alle virksomheder, som tager plejning og vedligeholdelse af haver lige så seriøst som vi gør hos GP Anlæg. Vi lover altid vores kunder flotte resultater.

Hvis I er interesseret i at starte et samarbejde, så kontakt os endelig på hjemmesiden eller på telefonen.